Bruke Delt tunnelering

Delt tunnelering lar deg velge hvilke apper som ikke skal bruke VPN ved tilkobling til Internett. Selv når en VPN-tilkobling er etablert, vil alle apper som en VPN-tilkobling er deaktivert for i Delt tunnelering koble seg til internett uten å bruke VPN. Alle andre apper på enheten din vil koble seg til via VPN.

Dette kan være nyttig for apper som er ustabile eller slutter å fungere når en VPN-tilkobling er etablert, for eksempel bank- eller e-postapper, messengers, leveringstjenester, etc.

I dette avsnittet

Deaktivere en VPN-tilkobling for individuelle apper

Aktivere en VPN-tilkobling for individuelle apper